علیرضا منصوریان سرمربی نفت در پایان مسابقه یک بار دیگر در گفتوگو با خبرنگاران به شدت علیه مربی استقلال مجید صالح صحبت کرد.
به گزارش "ورزش 1379"، منصوریان که از شکست در این بازی عصبانی به نظر میرسید عقیده داشت فرصتسوزی شاگردانش باعث این شکست شده است. او گفت: به جز موقعیتهایی که میتوانستیم با آنها بازی را ببریم، دو بار روی ضربات پنالتی شانس داشتیم و پیش افتادیم.
منصوریان درباره درخشش رحمتی هم گفت: من میدانستم که اگر به ضربات پنالتی برسیم، او در ضربات پنالتی یک روحیه مضاعفی دارد. ضمن اینکه وقتی روی نیمکت نفت هستی میفهمی استقلال و پرسپولیس چه کمکی از طرف هوادارانشان به عنوان یار دوازدهم میگیرند.
اما اکثر حرفهای منصوریان درباره مجید صالح و درگیری او با نیمکت نفت بود. منصوریان گفت: نفت اخلاق را نمیبازد. آقای صالح اگر شما یک سال است آمدهای، من 15 سال در این تیم بودهام. آقای صالح می آید با لبخند حرف زشتی به ما میزند و بعد فرار میکند. این نقاب است. نکته تاریک شخصیت ایشان حرف زدن با بازیکن من بود. او با بیرانوند حرف زده و گفته منصوریان دارد خرابت میکند. آخر این چه کاری است؟ آقای صالح شما جنس استقلال نیستی، من جنس استقلالم.
وی ادامه داد: البته خدا را شکر که این کار را کردی چون نقابت افتاد. تو خود را پشت یک ورق A4 و تحصیلات پنهان کرده بودی.
او درباره اینکه چرا سرانجام از روی نیمکت نفت بلند شد، گفت: علت اینکه بلند شدم این بود که به بازیکنانم بگویم به داور بیاحترامی نکنند چون صادقیان و حمدینژاد از کوره در رفته بودند در همین لحظه ایشان داشت به کمک داور چهارم میگفت اخراجش کنید. البته خوشحالم که او این کار را کرد.
منصوریان همچنین درباره علیرضا بیرانوند هم صحبت کرد و گفت: بیرانوند بازیکن من است اگر بخواهد در راه من باشد، میآید این حرف را به من می گوید و اگر نخواهد که هیچ.
بعد را برگزاری بازی های هفته دوازدهم لیگ برتر، صدر جدول ارزشمند ترین بازیکنان تکان نخورد و ترکیب بالای این لیست همانطوری که از قبل بود، باقی ماند.
به گزارش "ورزش 1379"، مهدی طارمی، مهرداد محمدی، حسن بیت سعید و سجاد شهباززاده چهار بازیکنی هستند که در هفته های اخیر به عنوان بازیکنان سه رده اول لیست ارزشمندترین بازیکنان قرار گرفتند.
مهدی طارمی – 10.5 امتیاز؛ پله پله اختلاف با رقبا
مهاجم ترکه ای پرسپولیسی ها اگر قدر موقعیت های خود را می دانست اکنون در جایی غیرقابل دسترسی قرار می گرفت. طارمی که این امتیاز خود را بابت 7 گل زده، دو پنالتی منجر به گل و سه پنالتی گل نشده دریافت کرد، اگر تمام پنالتی های این فصل سرخ پوشان را خود به ثمر می رساند و موقعیت های متعددی که برای خود در بازی های مختلف می سازد(همچون بازی برابر استقلال اهواز) را به گل تبدیل می کرد، از همین الان می توانست خیال خود را بابت کسب بهترین بازیکن لیگ پانزدهم راحت کند.
مهرداد محمدی – 8 امتیاز؛ یکی از دو قل پدیده
مهاجم سرعتی راه آهنی ها که به همراه برادر دو قلوی خود به عنوان دو پدیده بدون حرف و حدیث لیگ پانزدهم مطرح است، این روزها علاوه بر تیمش در تیم ملی امید هم موثر بازی می کند و می تواند برای تیمش گلزنی کند. مهرداد تاکنون 6 بار توانسته دروازه حریفان را باز کند و 2 بار اقدام به ارسال پاس گل کند. وی که تاروزهای پیش یکی از آقای گل های مشترک لیگ برتر محسوب می شد پس از، از دست دادن این عنوان بازهم عزم خود را جزم کرده است تا شاید با راه افتادن دوباره قطار لیگ برتر، این بار نام خود را به تنهایی در بالای این لیست قرار دهد.
حسن بیت سعید – 7 امتیاز؛ هر چند بازی یک طوفان
مهاجم لیگ یکی استقلال خوزستان که امسال با حضور در این تیم نام خود را در فوتبال ایران مطرح کرده است تاکنون توانسته شش بار دروازه حریفان را باز کند و یک پنالتی منجر به گل نیز برای تیمش کسب کند. از خصوصیات بیت سعید این است که وی هر یکی دو بازی در کیان طوفانی به پا می کند و حریف را به هم می ریزد و دستی به سر و روی جایگاه خود در جدول رده گلزنان و ارزشمندترین بازیکنان لیگ می کشد.
مهاجم استقلالی ها تاکنون توانسته 3 بار برای تیمش گلزنی کند، 2 پاس گل برای هم بازیانش ارسال کندو 2 پنالتی منجر به گل نیز به دست بیاورد. وی در بازی های این فصل تیمش (که تعدادی از آن ها را نیز به دلیل مصدومیت از دست داد) فراز و فرود زیادی داشته است و اگر بتواند عملکرد یکسانی در بازی های خود داشته باشد هم می تواند بازهم به تیم ملی دعوت شود و خود را به صدر این لیست برساند.
غلامرضا رضایی – 6 امتیاز؛ باتجربه در مسیر بازگشت به اوج
مهاجم باتجربه سایپا در بازی های این فصل تیمش توانسته است بهترین عملکرد سال های اخیر خود را داشته باشد، وی تاکنون توانسته 4 بار برای تیمش گلزنی کند و 2 بار نیز پاس گل ارسال کند.
کاوه رضایی – 6 امتیاز؛ عصای دست یحیی
مهاجم سابق نارنجی پوش ذوبی ها مانند نیم فصل دوم لیگ گذشته که به تازگی به این تیم آمده بود، عملکرد خوبی از خود به جا گذاشته و با گل هایی که برای تیمش به ثمر رسانده تاکنون نقش عصای دست یحیی گل محمدی را ایفا کرده است. وی تاکنون 4 بار برای تیمش گلزنی کرد و 2 بار نیز پاس گل ارسال کرد.
محسن یوسفی – 6 امتیاز؛ حرکت در سایه
هافبک پدیده ای ها که روزگاری برای استقلالی ها می درخشید بعد از احیا شدن در جمع ملوان، در تیم پدیده نیز به عملکرد موفقیت آمیز خود ادامه داد، وی بدون اینکه به چشم بیاید آهسته و پیوسته به کار خود ادامه می دهد. وی در بازی های اخیر سه گل و سه پاس گل از خود بر جا گذاشت.
مهدی رجب زاده – 6 امتیاز؛ آقای پاس گل
هافبک ذوبی ها که در این فصل نیز مانند بازی های قبلی از روند یکسان و موفقیت آمیز خود بهره می برد با ارسال 6 پاس گل، نام خود را به عنوان بهترین پاسور لیگ پانزدهم مطرح کرده است. رجب زاده که یکی از بازیکنان مسن لیگ برتر محسوب می شود، همچنان در حال انجام بازی های موثر برای تیمش است.
محمد ابراهیمی – 5.5 امتیاز؛ به یاد دوران تراکتور
مهاجم گسترشی ها نیز در این فصل برخلاف، بازی های فصل قبل عمل کرده و توانسته عملکرد خوب و تاثیرگذاری برای تیمش داشته باشد. وی در این دوازده هفته گذشته 2 بار اقدام به گلزنی کرده است و 3 بار نیز برای سایر همبازیانش پاس گل ارسال کرده است. وی یک بار نیز یک پنالتی برای تیمش گرفت که هم بازیانش در گل کردن آن ناکام بودند.
توضیح جدول
بازیکنانی که بازی های خود موفق به گلزنی می شوند و یا پاس گل ارسال می کنند بابت آن عملکرد یک امتیاز دریافت می کنند. بازیکنانی که موفق به کسب پنالتی برای تیم خود می شوند، در صورت گل شدن آن پنالتی یک امتیاز دریافت می کنند زیرا کسب آن پنالتی پاس گل محسوب می شود و در صورت گل نشدن آن پنالتی نیم امتیاز دریافت می کنند.
پس از پایان اتمام قرارداد همکاری فدراسیون فوتبال ایران با برند آل اشپورت، به زودی این اسپانسر تغییر خواهد کرد و امروز و در جلسه ای مسئولان فدراسیون روی اسپانسرینگ برند جوما به اتفاق نظر رسیدند.
به گزارش "ورزش 1379"، پس از نزدیک به سه سال و نیم و بعد از حرف و حدیث های فراوان بالاخره عمر همکاری کمپانی آلمانی آل اشپورت با تیم های ملی ایران به پایان رسید و فدراسیون فوتبال تصمیم به همکاری با برندی دیگر در زمینه اسپانسرینگ تیم های ملی گرفته است.
پایان جنجال آل اشپورت در ایران
شرکت آلمانی آل اشپورت به طور رسمی از تاریخ چهاردهم مرداد ماه سال 91 به فدراسیون فوتبال ایران قرارداد خود را به ثبت رساند تا البسه تیم های ملی را در ایران تامین کند، این قرارداد به امضای علی کفاشیان به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال رسید. این اتفاق با توجه به برندهای مطرح دیگری که در این زمینه وجود دارد کمی برای فوتبال دوستان ایرانی عجیب بود اما با توجه به مسائل مختلف از جمله نبود حق کپی رایت در ایران و ... قرارداد با این شرکت بسته شد. بعد از آن و در تاریخ بیست و سوم اردیبهشت ماه سال 92 این کمپانی اسپانسرینگ لیگ برتر ایران را نیز برعهده گرفت و فعالیت خود را در ایران گسترده کرد.
مدت زمان همکاری تیم ملی با این برند حواشی بسیاری را داشت، اتفاقاتی که بطور عجیب در این همکاری می افتاد، از توپ های مورد استفاده در لیگ برتر تا اعتراض بازیکنان تیم ملی به کیفیت پایین لباس ها قبل از جام جهانی که مشخص شد آن لباس ها اصل نبوده و در همین نزدیکی دوخته می شود، از قضیه انتشار تصویر یوزپلنگ روی لباس های تیم ملی در جام جهانی و پررنگ تر شدنشان بعد از جام جهانی تا شایعه قرارداد صدهزار دلاری با کی روش برای پوشیدن این لباس ها.
هر آنچه که بود، شرکت آل اشپورت در مدت زمان حضور خود در ایران، با وجود فعالیت گسترده(در تیم های ملی، تیم های باشگاهی و لیگ برتر) ناخواسته دچار حاشیه هایی می شد، این قرارداد مدتی پیش به اتمام رسیده بود و از آن زمان تاکنون این شرکت لباس تیم ملی را بدون قرارداد تامین می کرد تا امروز که فدراسیون نشین ها نیز بعد از مدتی تحقیق و بررسی و حرف و حدیث در این زمینه با توجه به لحاظ کردن مسائل مختلف به این نتیجه رسیدند که جوما اسپانسر بعدی تیم ملی باشد.
جوما؛ 50 ساله از اسپانیا
برند جوما 50 سال پیش و در سال 1965 در ایالت پورتیلو دی تلدو اسپانیا بنا نهاده شد و فعالیت خود را در تامین تجهیزات ورزشی آغاز کرد. آنها در این مدت زمان فعالیت خود را به صورت عادی ادامه دادند، نه هیچ وقت در صدر اخبار مربوط به برند های ورزشی بودند و نه هیچ وقت غایب بودند. جومایی ها! در این مدت زمان در رشته های مختلف ورزشی از جمله فوتبال، تنیس، بسکتبال و والیبال فعالیت خود را ادامه دادند.
از ایران تا رومانی، از سپاهان تا اسپانیول
سپاهان اصفهان اولین تیم ایرانی بود که برای اولین بار پای این برند را در ایران باز کرد، اصفهانی ها در گذشته نیز برای اولین بار از برندهای خارجی(مانند آل اشپورت و لوتو) استفاده می کردند این بار نیز در این زمینه پیشرو بودند.
کمپانی جوما در رشته فوتبال، اسپانسرینگ تیم های زیادی را در دنیا برعهده دارد، تیم هایی که مطرح ترینش در رده ملی تیم ملی رومانی محسوب می شود و در رده باشگاهی نیز باید از اسپانیول اسپانیا و پالرمو ایتالیا نام برد.
همه تیم های ملی جوما پوش
در رده تیم های ملی این کمپانی اسپانسرینگ تیم های زیادی را برعهده ندارد، نگاهی می اندازیم به تیم های ملی که لباس جوما به تن می کنند:
آفریقا: کنیا و زیمباوه
آمریکای جنوبی: هندوراس، کوبا، نیکاراگوئه و ترنیداد و توباگو
آسیا: بنگلادش، ازبکستان، قرقیزستان و مالدیو
اروپا: رومانی و بلغارستان
آنها در رده باشگاهی نیز برای تیم های مختلفی فعالیت می کنند و در قاره مختلف تیم های باشگاهی زیادی لباس هایی با این برند به تن می کنند که از مطرح ترین آنها می توان به تولوز فرانسه، باته بوریسوف، امپولی، سمپدوریا و پالرمو ایتالیا، اسپانیول، گرانادا و ختافه اسپانیا، روستوف روسیه، العین امارات اشاره کرد.
تیم ملی در آرامش لباس های خود را به تن می کند؟
حال باید دید که پس از قرارداد با آنها چه اتفاقاتی بازهم برای تیم ملی می افتد، آیا بازهم حواشی گذشته را خواهیم یا تیم در آرامش لباس های خود را به تن می کند. نکته جالب در این باره این است که اسپانسر قبل از آل اشپورت نیز حواشی زیادی داشت، دوران همکاری با برند لگیا نیز بدون حرف و حدیث سپری نشد و در اواخر همکاری کیفیت آن زبانزد عام و خاص در تیم ملی شده بود.
چرا آدیداس و نایکی و پوما و ... نیامدند
مسئولان کمیته بازاریابی فدراسیون فوتبال و مسئولین مستقیم عقد قرارداد با اسپانسر در زمینه البسه عنوان می کنند دلایل متعددی وجود دارد که ما نمی توانیم با برندهای نامدارو مشهور در این زمینه قرارداد همکاری امضا کنیم، دلایلی که می توان از جمله آنها به نبودن حق کپی رایت در ایران اشاره کرد، این اتفاق باعث می شود که برندهای مطرح از فدراسیون فوتبال ایران درخواست مبلغ سنگینی کنند. به غیر از این موضوع مسئولین قرارداد در این زمینه عنوان می کنند که هنوز برخی از برندها(حتی بعد از برداشته شدن تحریم ها علیه ایران) به دلیل جریمه از ورود به ایران هراس دارند.
نه قبل از ال کلاسیکو و نه پس از آن، بین رافا بنیتس و بازیکنان رئال مادرید هیچ ارتباطی وجود ندارد و می توان پایان روزهای بنیتس در باشگاه کهکشانی را از همین حالا متصور بود.
به گزارش "ورزش 1379"، نه آنهایی که برای رئال فیکس بازی می کنند و نه بازیکنان ذخیره، هیچکدام ارتباط خوبی با رافا بنیتس ندارند و این فضای فعلی رختکن باشگاه رئال مادرید است. حتی گذشت زمان هم نتوانسته این ارتباط را بهبود ببخشد و اگر همین حالا یک رای گیری از بازیکنان رئال انجام شود، تنها 5 یا 6 نفر به ابقای بنیتس رای خواهند دادند. با این دورنما، می توان شرایط فعلی رئال را پیچیده و دشوار در نظر گرفت.
رئال همانند کشتی ای می ماند که ملوان های آن هیچ اطاعتی از دستورات کاپیتانش ندارند. پیروزی های رئال تا بدینجای فصل را می توان بخاطر کیفیت بالای بازیکنان این تیم دانست و بخش کمی از این بردها را می توان به پای اندیشه های تاکتیکی بنیتس نوشت و تقریبا هیچ هماهنگی و وابستگی بین بازیکنان و اندیشه های مربی وجود ندارد.
از دیدگاه بازیکنان، روزهای بنیتس در رئال مادرید در حال اتمام هستند و لحظه شماری برای اخراج او شروع شده است. کمتر بازیکنی است که به آینده رئال با بنیتس فکر کند و مدت هاست که بازیکنان به وی پشت کرده اند. مربی اسپانیایی از همان روز اول ورودش به رئال، زیر سایه ی آنچلوتی قرار داشت و هرگز نتوانست خود را از این سایه خارج کند.
خصوصیات رفتاری و دیدگاه او به فوتبال، تفاوتی کلی با دیدگاه های آنچلوتی دارد و این برای بسیاری از بازیکنان رئال که به مدت دو سال، بهترین نوع ارتباط را با آنچلوتی داشته و به او خو گرفته بودند هنوز قابل درک نیست. به اینها دوستی صمیمانه و دفاع تمام قد بنیتس از دکتر خسوس اولمو، دشمن شماره یک بازیکنان رئال را هم اضافه کنید.
مدیریت باشگاه نیز از این مساله اطلاع دارد و متوجه طلاق عاطفی بازیکنان از بنیتس شده اند و بسیار تلاش کرده تا این نقطه ضعف را پوشش دهد ولی هرگز توفیقی در این زمینه پیدا نکرده است. طبق اطلاع موثق از منابع نزدیک به رئال مادرید، بازیکنان به هنگام صرف ناهار در اردوها، حاضر به نشستن دور یک میز با بنیتس نیستند و این مربی همواره در اینگونه مواقع، کادر فنی و نهایتا دو یا سه بازیکن را همراه خود می بیند. باشگاه بسیار نگران وضعیت کنونی است.
با توجه به همه ی این مسائل، تصمیم کنونی، برکناری بنیتس در صورت کسب یک نتیجه ضعیف دیگر است. فضای رختکن رئال پس از پایان ال کلاسیکوی 4-0 دو روز پیش، اسف بار بود. تقریبا هیچ بازیکنی حاصر به نگاه کردن به بنیتس نبود و وقتی پرز برای روحیه دادن به بازیکنان وارد رختکن شد، بیش از پیش به این قضیه پی برد که بازیکنان، دیگر راضی به ادامه همکاری با مربی خود نیستند.
بازیکنان رئال معتقدند که بنیتس تحت تاثیر فشارهای بیرونی، در لحظات آخر از ترکیب 11 نفره ی موردنظرش صرفنظر کرده و بنزما و خامس را بجای ایسکو و کاسیمیرو به میدان فرستاده است. آنها که به خوبی می بینند، بنیتس در حال از دست دادن کنترل امور است؛ در حضور رسانه ها و در یک اقدام حرفه ای، به ظاهر از بنیتس اعلام حمایت می کنند ولی در واقعیت، آنهایی که به باشگاه و بازیکنان نزدیکند، خیلی خوب می دانند که ثانیه شماری برای خروج بنیتس از پس از ال کلاسیکو آغاز شده است.
برانکو ایوانکوویچ یک روز بعد از پیروزی 1 بر صفر مقابل استقلال اهواز که با از دست رفتن موقعیت های گل پرشمار بخاطر خواهد آمد، با ورزش سه درباره این بازی و البته ال کلاسیکوی شب گذشته صحبت کرد.
به گزارش "ورزش 1379"، برانکو در مورد مهدی طارمی حرف هایش را از اینجا آغاز می کند که: طارمی خیلی خوب بازی کرد و من را تحت تاثیر نمایشش قرار داد. او با وجود آنکه از یک سفر طولانی به ایران بازمی گشت ۹۰ دقیقه دوید و موقعیت خلق کرد و بسیار خوب روی خط دفاع حریف فشار آورد. اما خب، نتوانست بیشتر از یک گل بزنند که من بیشتر برای خودش متاسف شدم.
برانکو ادامه می دهد: طارمی باید حداقل ۴ گل در این بازی به ثمر می رساند و البته در طول لیگ عدد بدبینانه من ۱۵ گل است که او را به راحتی آقای گل امسال لیگ برتر می کرد. به هر حال او هم خسته بود و البته این نکته را هم نباید در نظر داشت که به صورت کلی طارمی یک فوتبالیست جوان است و دومین سال حضورش در لیگ برتر را پشت سر می گذارد و باید به او زمان بیشتری بدهیم تا در چرخه پیشرفت خودش را پیدا کند.
برانکو می گوید: طارمی یک ظرفیت بزرگ دارد و می تواند یکی از بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال ایران بشود اما فشار حضور در پرسپولیس و تیم ملی هم برای بازیکنی در سن او ممکن است کمی بیش از حد باشد و بنابراین مساله ای مثل آنچه در بازی دیروز اتفاق افتاد، ممکن است رخ بدهد و ما را تا دقیقه ۹۰ در استرس قطعیت پیروزی بگذارد که البته شاید آنقدرها نباید به آن فکر کرد چون ما در نهایت این بازی را بردیم.
با سرمربی پرسپولیس درباره ال کلاسیکو صحبت می کنیم. برانکو می گوید: در بازی دیروز بارسلونا یک تیم بزرگ بود و رئال تیمی متشکل از بازیکنان منفرد که به هیچ وجه حریف قدرت تیمی حریف تیمش نبود. بارسلونا دیروز نشان داد که یک تیم چه کارهایی می تواند انجام بدهد من لذت بردم و البته پیروزی بارسلونا خیلی دور از ذهنم نبود.
سرمربی پرسپولیس در مورد اینکه چه کسی بهترین بازیکن زمین بود می گوید: سوارز با زدن 2 گل به رئال مرد اول بازی بود و نیمار هم فوق العاده بازی کرد. ضمن اینکه براوو دروازهبان بارسلونا هم فوق العاده کار کرد و نشان داد که یک دروازهبان چقدر می تواند در کسب نتیجه در یک تیم موثر باشد.
برانکو در توضیح این ماجرا می گوید: بارسلونا باشگاهی است با فلسفه خاص و این فلسفه را در انتخاب بازیکن همیشه همراه دارد. آنها بازیکنانی را جذب می کنند که خوش تکنیک و بازی خوان باشند و این مساله درباره دروازهبان ها هم صدق می کند. براوو که تجربه خوبی در لالیگا دارد در دو فصل که در بارسلونا بوده عالی کار کرده و یکی از دلایل تفاوت بارسلونا با رئال حضور او در دروازه تیم انریکه بود.
وی ادامه می دهد: وقتی شما یک دروازهبان خوب در تیمتان دارید 10 تا 15 امتیاز از رقبا پیش هستید که همین اختلاف امتیازی می تواند شما را به قهرمانی لیگ برساند. نکته ای که درباره بارسا وجود دارد این است که آنها در خط حمله قاتل و کشنده و در درون دروازه بسیار مقاوم هستند و این همان روشی است که یک تیم را به قهرمانی می رساند. من تیم خودم را به عنوان قهرمانی لیگ معرفی کردم و امیدوارم بازیکنان ما یاد بگیرند که مثل بارسلونا خطرناک و البته سخت گیر باشند.
یادداشت: بیحرمتی به هواداران رئال، تا کی و تا کجا ؟
وقتی منیر الحدادی در مصاف تک به تک با ناواس لطف بزرگی کرد و با اجازه ندادن به پیکه برای ضربه زدن،مانع شد تا فاجعه سنگین تر شود، به نشان رئال روی پیراهنم نگاه کرده و گفتم چه بر سرت آورده آند؟
به گزارش "ورزش 1379"، توماس رونسرو، از مقامات عالی رتبه نشریه آ اس و یکی از هواداران متعصب رئال، یک روز پس از شکست سنگین 4-0 رئال برابر بارسلونا در برنابئو، مقاله ی خود را اینگونه شروع کرد. او در ادامه می نویسد:" به واسطه گرفتن توپ طلای سالانه مجله فوربس و تبدیل شدن به پردرآمدترین باشگاه فوتبال دنیا، تصویر رئال از باشکوه ترین تیم همه ی تاریخ فوتبال، تبدیل به چهره ای مخدوش، بی آبرو و ناشناخته شده است.
رئال پیش از این هم به بارسلونا باخته بود؛ به شخصه باخت 5-0 در برنابئو و در سال 1974 را نیز به یاد دارم ولی حالا زمان آن رسیده است که بگوییم دیگر بس است. سوال اینجاست: بی حرمتی به هواداران رئال تا کی و تا کجا؟ این را همه ی برنابئو شب گذشته فریاد زد.
سال ها بود که دستمال های سفید اعتراضی را در برنابئو شاهد نبودیم اما اکثریت حاضران در ورزشگاه و حتی توریست های ژاپنی هوادار رئال که در برنابئو حاضر بودند نیز اعتراض خود به رئیس باشگاه را نشان دادند. 600 میلیون نفر در سراسر دنیا صدای این اعتراضات را شنیدند. در رئال مادرید نمی توان پنهان کاری کرد.
برای من دیگر این استراتژی همیشگی هم ارزشی ندارد؛ این هفته بنیتس را اخراج کنیم، زیدان جای او را بگیرد و در یک مصاحبه بگوییم که ما همچنان بهترین تیم دنیا هستیم و در جدول رده بندی فیفا هم شماره یکیم؛ باید طرحی نو در انداخت.
به یک سال قبل برمی گردیم که رئال مادرید با آنچلوتی و در شرایطی که مسی هم در زمین بود، موفق شد 3-1 بارسا را شکست دهد اما وقتی او بخاطر تدابیر ناکارآمد یک مدیر بی کفایت از رئال برکنار شد، رئال به تیمی تبدیل شده است که حتی در روز نیمکت نشینی مسی و در خانه، مقهور و اسیر قدرت بارسلونا می شود. چگونه باید این مساله را توضیح داد؟
رئال آنچلوتی تیمی بود که زیبا بازی می کرد و با مشتی آهنین، رقبا را یکی پس از دیگری از پیش رو بر می داشت. تیم او گل های فراوانی می زد و هواداران رئال را شیفته ی خود کرده بود. کارلتو حتی پس از یک سال بدون جام نیز از سوی هواداران رئال مورد تشویق قرار گرفت و بزرگان تیم، به هر طریقی که می توانستند به گوش آقای رئیس رساندند که او را اخراج نکند ولی فلورنتینو پرز با ذهن تاریک خود اینگونه پاسخ داد که شما چیزی از فوتبال نمی دانید؛ انچلوتی باید کنار رفته و بنیتس جای او را بگیرد و حال این نتیجه ی همان تصمیم بی خردانه است.
آقای بنیتس چرا؟
بی تردید بنیتس را طی روزهای آینده از باشگاه اخراج خواهند کرد ولی من معتقدم که خود او نیز شب گذشته به این قضیه کمک بزرگی کرد و به نوعی زمینه برای اخراج خود را بیش از پیش فراهم کرد. استراتژی او برای مقابله با بارسلونا یک خودکشی تاکتیکی بود. او ترجیح داد از همه ی بازیکنان سرشناس و ستاره خود در زمین استفاده کند و همین مساله به اینیستا، بوسکتس، راکیتیچ و سرجی روبرتو اجازه داد تا حاکمان مطلق زمین باشند.
قراردادن مثلث بیل، بنزما و رونالدو مقابل حریفی با قدرت حفظ توپ بالا، یک اقدام ترسناک و بیهوده بود. بنزما 44 روز بود که به دلیل مصدومیت از میادین به دور بود و از لحاظ روحی نیز به واسطه مشکلاتش در فرانسه، شرایط خوبی نداشت ولی در کمال تعجب، 90 دقیقه در زمین حضور داشت.
خامس یکی از معدود کسانی بود که خطراتی را روی دروازه بارسا ایجاد کرد اما در ابتدای نیمه دوم از زمین خارج شد و بدتر از همه اینکه جوانان باشگاه، در حساس ترین بازی، جایی در نقشه های آقای مربی نداشتند. ناچو و لوکاس واسکز به سکوها تبعید شدند، کاراوخال و کاسیمیرو هم روی نیمکت بودند.
کاسیمیرو در بیشتر بازی های این فصل، محکم کننده کمربند میانی تیم بود ولی بنیتس در مقابل تیمی چون بارسلونا ترجیح داد از مودریچ به جای وی استفاده کند و همین مساله اجازه به کار گیری خلاقیت های این ستاره کروات را گرفت.
در سمت راست زمین، دانیلو جایگزین کارواخال شده بود، بازیکنی که روز به روز بیشتر نشان می دهد که شایسته پوشیدن پیراهن رئال نیست. او مرا بسیار به یاد سکرتاریو، مدافع پرتغالی سال 1996 رئال می اندازد که خیلی زود از تیم کنار گذاشته شد.
واران نیز یکی از بدترین بازی های خود را به نمایش گذاشت و این در شرایطی بود که په په، یکی از قهرمانان بازی فصل گذشته برابر بارسلونا که یک گل هم به این تیم زده بود، باید روی نیمکت می نشست. مارسلو از معدود بازیکنان خوب رئال بود و ایسکو که دیر به بازی آمد، در شرایط منفی مسابقه از زمین اخراج شد. اخراج او نتیجه اشتباه خودش بود ولی زمانی، بزرگانی چون کاماچو، اشتیلیکه و خوانیتو نیز در چنین شرایطی حرکت او را انجام داده بودند. در فاز تهاجمی هم بیل، رونالدو و بنزما چیز خاصی از خود نشان ندادند. این بازی هرچه بود تمام شد ولی نمی توان پشت حقایق پنهان شد. این رئال مادریدی است که برخی ها آن را به اینجا رسانده اند: قهرمان قهرمانان در زمینه کسب درآمد و پول ولی بهتر است این عده بدانند که هواداران رئال مادرید، هرگز برای جشن گرفتن این قهرمانی ها، راهی میدان سیبلس نخواهند شد.
ملیپوش ایرانی در بازگشت از اردوی تیمملی ایران در بازی آلکمار با هرینوین 88 دقیقه در ترکیب تیمش به میدان رفت.
به گزارش "ورزش 1379"، علیرضا جهانبخش با وجود اینکه تنها 2 روز قبل از بازی تیمش در لیگبرتر هلند به تمرینات آلکمار اضافه شد، به تصمیم ون دن بروم در ترکیب اصلی تیمش مقابل هرینوین به میدان رفت و در 88 دقیقه ای که بازی کرد با دادن پاس گل سوم یکی از بازیکنان تاثیرگذار تیمش نشان داد. سایت whoscord به تحلیل عملکرد این بازیکن ایرانی پرداخت و با دادن نمره 8 جهانبخش را سومین بازیکن برتر آلکمار قلمداد کرد.
نمره کلی 8
علیرضا جهانبخش بعد از وینسنت جانسنت که با نمره 9.7 و منیر الحمدویی با نمره 8.2 در جایگاه سوم بهترین بازیکنان میدان قرار گرفت. او در نیمه اول نمره 6.5 و در کل بازی نمره 8 را به خود اختصاص داد که می تواند نشان دهد رفته رفته به دوران اوج خود نزدیک میشود.
مالکیت توپ: نفر پنجم بازی
در مالکیت توپ جهانبخش با قرار گرفتن در جایگاه پنجم میانگین نمره 5.2 را به خود اختصاص داد، نمرهای که نشان داد او در طول بازی هم دوندگی هم جنگندگی خاصی داشته است.
پاس: 73 پاس و 54 پاس صحیح
جهانبخش در طول 88 دقیقه 73 بار توپ را لمس کرد و پاس داد که از این تعداد پاس 54 بار پاسهای سالم بود و 19 بار پاسهای اشتباه. او در آمار کلی جزو 5 بازیکن برتر دو تیم بود که بیشترین پاس را داده است.
سلطان دریبل
ملیپوش ایرانی با 4 بار دریبل مدافع مستقیم خود بیشترین آمار را در طول بازی به ثبت رساند تا جایی که در جدول دریبلها نفر اول بود تا سلطان دریبل قلمداد شود. جهانبخش پیش از این هم نشان داده بود که از توانایی دریبل و از پیش رو برداشتن یار مستقیم خود برخوردار است.
تکل: 3 بار
مهاجم شماره 9 آلکمار مقابل هرینوین 3 بار تکل زد که هر 3 بار موفقیت آمیز بود و توپ از بازیکن حریف گرفته شد. البته 4 بازیکن دیگر از جمله دو بازیکن آلکمار بیشتر از جهانبخش تکل زدند تا این بازیکن در جایگاه پنجم جدول تکلزنان قرار بگیرد.
یک کرنر و 2 بار توپ ربایی
در فاز تهاجمی جهانبخش یک بار موفق شد از حریف کرنر بگیرد که همین ارسال موقعیت خطرناکی برای تیم او ایجاد کرد ضمن اینکه در طول بازی دو بار توپ ربایی انجام داد، آن هم در نیمه زمین هرینوین.
5 ضربه به چارچوب
جهانبخش در محوطه جریمه رقیب هم حضور فعالی داشت تا جایی که در آمارهای بعد از بازی گلر هرینوین 5 بار ضربات این مهاجم ایرانی را دفع کرد. عملکردی که باعث شد علیرضا جزو 3 بازیکن برتر تهاجمی آلکمار قلمداد شود.
گفتگوی اختصاصی "ورزش سه" با سرمربی سابق رئال مادرید
سرمربی سابق رئال مادرید در گفتوگوی ویژه با "ورزش سه" در کانادا، خاطرات حضور خود در مادرید را بازگو کرده است. این یک مصاحبه ویژه پیش از الکلاسیکوست.
به گزارش "ورزش 1379"، بنیتو فلورو مربی تیمملی کانادا که تجربه مربیگری در کشورهای مراکش، مکزیک، اکوادر و ژاپن را پشت سر گذاشته و علاوه بر آن در تیمهای باشگاهی مشهور اروپای مثل رئالمادرید و آلباسته را برعهده داشته است. با او درباره الکلاسیکو و مسائل روز فوتبال اروپا به صحبت نشستیم. اما موضوعی که جالب و قابل توجه به نظر میرسد این است که ایشان در سال 2008 از فدراسیون ایران پیشنهاد کار در تیمملی را دریافت کرده است. او با مهدی غفاری روزنامهنگار ایرانی ساکن کانادا گفتوگویی بسیار خواندنی انجام داده که قسمت دوم آن را در ادامه ملاحظه خواهید کرد. این مصاحبه ویژه را بخوانید و ویدئوی آن را تماشا کنید. این هدیه ما به خوانندگان "ورزش سه" پیش از الکلاسیکو است:
* مسی در هفتههای اخیر مصدوم بوده و بارسلونا در این بازیها توانست بازیهای خود را ببرد و در واقع نیمار و سوارز توانستند خوب بازی کنند. به نظر شما آیا حضور مسی در این بازی ضروری است یا اینکه بارسلونا میتواند با این سیستم بازی کند و مشکلی برایشان ایجاد نخواهد شد؟
وقتی تیمی مسی، بازیکنی که جزو 5 بازیکن برتر روی کره زمین که تا حالا به دنیا آمده، را داشته باشد و آماده باشد برای چه نباید از او استفاده نکنیم؟ به نظر من هیچ نکته مثبتی در عدم استفاده از این بازیکن وجود ندارد. نکتهای که باید در نظر گرفته شود آن است که این بازیکن آماده است یا نه. اگر آماده نیست که آن یک بحث دیگری است ولی اگر آماده است و شرایط بازی را دارد، به نظر من باید بازی کند.
* شما 2 نوبت در رئال مادرید کار کردید 2005 مدیرفنی و در فصل 94ـ93 و 93ـ92 هم به عنوان سرمربی در این تیم حضور داشتید، شرایط کار کردن در این تیم چطور است؟
کار کردن در تیمهایی که رسانهها روی آن تسلط دارند خیلی سخت و فشارها زیاد است. فشار در تیمهای کوچک زیاد است چه برسد به تیمهای بزرگ. علت این فشارها هم آن است که عدهای نامحدود مدام در حال نظر دادن در روزنامه، مجله، تلویزیون، رادیو و همه جا صحبت میکنند و فشارهای زیادی روی تیم وارد میکنند. بنابراین شرایط در این زمان شرایط سختی است.
* روند قرارداد بستن در تیمهای بزرگ اروپایی به چه صورت است؟
در تیمهای بزرگ بیشترین کار را مدیرعامل انجام میدهد حتی در زمینه عقد قرارداد با بازیکن، خیلی وقتها از مربی هم نظر میخواهد ولی بیشتر مواقع این خود اوست که با بازیکنان بزرگ قرارداد میبندد. البته مدیرعامل در مورد پست بازیکنها با سرمربی تیم مشورت میکند و از او درباره نقاطی که نیازمند بازیکن هستی سوال میکند و براساس نیازهای تیم، بازیکن را جذب میکند. گاهی وقتها تو نظرت را در مورد پست بازیکنها میدهی اما مدیرعامل کار خودش را انجام میدهد. در واقع این مدیرعاملها هستند که تصمیمگیری نهایی را برای جذب بازیکن انجام میدهند.
* انتخاب سرمربی در تیمهای بزرگ دنیا به چه صورت است، گاها دیده میشود که یک مربی نتیجه میگیرد اما او را از تیم اخراج میکنند و یک سرمربی در حد یک تیم بزرگ نیست اما او را استخدام میکنند. نحوه این استخدامها چگونه است؟
این هم باز مربوط به مدیرعامل تیم است. مدیرعامل میتواند با نظرخواهی از دوستان روزنامهنگار یا بازیکنانی که در تیم حضور دارند یا از مربیان دیگر در تیمهایی که ارتباط دارد نظرخواهی کند. میتواند حرف هیچ را گوش ندهد و کسی که خودش مدنظر دارد و به معیارهایی انتخابیاش نزدیک است را انتخاب کند.
* در مورد بازی رئال و رافائل بنیتس صحبت کنید. مقابل پاری سن ژرمن خیلی بد بودند و باید میباختند اما بردند، بازی با سویا ناامیدکننده بودند و خیلیها این تیم را میبینند میگویند که بهتر نمیشود و به عنوان خاصی نخواهد رسید. به نظر شما شرایط این تیم تغییر خواهد کرد؟
مهمترین چیزی که در آخر میماند عناوینی است که یک تیم کسب میکند و با افتخاراتشان شناخته می شوند. بازیها خیلی سریع برگزار میشود و در این خلال یک تیم خوب بازی میکند اما نتیجه خوبی کسب نمیکند. گاهی یک تیم 4-3 بازی خوب است و در مورد آن خوب گفته میشود و همه در مورد آن 4-3 بازی خوب صحبت میکنند و همه بازیهای بعدی را با آن 4-3 بازی مقایسه میکنند. به نظر من رئال تا الان خوب بوده و فرصتهای گل زیادی را خلق کردند و گلهای زیادی را زدند و جایگاهشان در جدول جایگاه خوبی است. مربی میآید و نیاز به زمان دارد، این دوره باید طی شود. در حال حاضر شرایط خوبی در رئال وجود دارد. من رافائل را میشناسم از وقتی کارش را شروع کرد آدم خیلی جدی و منظمی است و تیمهایش هم اکثرا با سیستم 2ـ4ـ4 یا 1ـ3ـ2ـ4 بازی میکنند. حقیقتا فوتبال سنجیده و خوبی را در تیمش برنامهریزی میکند.
* درباره رسانهها و فشاری که آنها روی تیمها وارد میکنند و رابطههایشان با تیمها و اینکه چه تاثیری روی انتخاب بازیکن، عزل مربی، نتیجه بازیها و ... دارند، صحبت کنید؟
در سالهای اخیر رسانهها قدرت زیادی پیدا کردهاند و وارد جریاناتی مثل بیزنس هم شدهاند. با بازیکنان یا مربیان یا حتی مدیرعامل رفاقت برقرار میکنند و گاهی وقتها در مورد اشخاص مورد علاقهشان خوب مینویسند و گاهی هم فرد مقابل دوستانشان را نقد میکند. در کل دنیا تنها یک رسانه وجود ندارد و بحث دیگر رقابت رسانههای دیگر با هم هست و طبیعی است که هر کس میخواهد درباره بازیکن یا دوست خودش را به تیمهای دیگر معرفی کند. * فدراسیون اسپانیا بابت اینکه رسانهها میتوانند دخالت بسزایی در نقل و انتقالات داشته باشند هیچ کاری انجام نمیدهد و هیچ دخالتی در این زمینه نمیکند؟ مثلا فدراسیون باید چکار کند؟در ایران رسانهها به ندرت وارد چنین مسائلی میشوند و این موضوع از نظر عرف به شدت تقبیح میشوند؟
روزنامهها در اسپانیا مستقیما بازیکن را درون تیم قرار نمیدهند و آنها نظرات خودشان را بیان میکنند و در مورد آن بازیکن مطلب مینویسند و عملا درباره آن بازیکن تبلیغ میکنند و در واقع جریاناتی به وجود میآید که آن بازیکن به آن تیم معرفی میشود.
* درست است؛ مطمئنا اینکار به طور مستقیم انجام نمی شود اما با مطالبی که می نویسند، به طور غیرمستقیم روی حضور بازیکنان در ترکیب تاثیر می گذارند.
کلا مسئله نرمالی است و خیلی عجیب و غریب نیست. اجازه بدهید یک مثال برای تان بزنم. خود من مدیربرنامه خاصی ندارم و آن فصلی که از آلباسته به رئال مادرید رفتم، روزنامه نگاری که رابطه خوبی با باشگاه رئال داشت، بیشترین تاثیر را روی نظر مدیرعامل رئال داشت. در مورد نحوه بازی آلباسته با رئالی ها صحبت کرد و آنها احساس کردند من می توانم در رئال موفق شوم. او به نوعی رئالی ها را متقاعد کرد و من با این باشگاه قرارداد بستم. اما این کار برای او یک تجارت نبود و قرار نبود از این کار پولی در بیاورد. من چند بار او را دیده بودم و با هم صحبت کرده بودیم اما رابطه خاصی بین ما نبود و اینطور نبود که دوست صمیمی من باشد و بخواهد من حتما سرمربی رئال شوم. طبیعی است که مدیرعامل باشگاه ها از بعضی ها نظرخواهی می کند و از آنها تاثیر می گیرند.
* در مورد هوادرای رئال صحبت کنید؛ آنهایی که به ورزشگاه می آیند، چه طور طرفدارانی هستند. همیشه از بازیکنان حمایت می کنند یا اگر تیم نتیجه نگیرد، علیه آنها شعار می دهند.
می توانم بگویم که 80 درصد هواداری رئال، طرفداران کلاسیک این باشگاه هستند. اینها دوست دارند همیشه تیم شان هجومی و خوب بازی کند و جنگنده باشند؛ چه در خانه و چه در بازی های خارج از خانه. اینها دوست دارند نمایش تیم طوری باشد که بازی ها در ذهن شان بماند و تاثیرگذار باشد. در این شرایط، حتی اگر تیم ببازد هم چندان ناراحت نمی شوند چون می دانند که تیم خوب بازی کرده است. معمولا گفته می شود 7 بازیکن تیم باید بجنگند و بقیه باید بازیکنانی باشند که سرنوشت بازی را رقم بزنند. این چیزی است که هوادارای رئال می خواهند. آنها دوست ندارند که تیم شان دفاعی بازی کند. آنها می خواهند تیم هجومی کار کند و در زمین، چهره برتری نسبت به حریف داشته باشند.
* آن 20 درصد دیگر چه خواسته ای دارند؟
آنها گروهی هستند که شاید خیلی تحت تاثیر بازی نباشند و بیشتر به آنچه رسانه ها می نویسند، توجه می کنند. تعداد شان زیاد نیست و نمی توان خیلی عمومیت داد. در مجموع می توانم بگویم که به طور کلی هوادارای رئال دوست دارند تیم شان هجومی بازی کند و تیم برتر میدان باشد. این چیزی است که هوادارای رئال از تیم شان می خواهند.
* در مورد مدیر عامل های رئال صحبت کنیم. زمانی که شما هدایت رئال را برعهده داشتید، رامون مندوزا رئیس باشگاه بود. او چطور مدیرعاملی بود و با فلورنتینو پرس که اکنون مدیرعامل داشت، چه تفاوت هایی داشت؟
بله، آن سالی که من سرمربی رئال شدم، رامون مندوزا در انتخابات ریاست باشگاه برنده شد. فلورنتینو پرس در کمپین رقیب مندوزا بود. مندوزا آدم باهوشی بود اما بعد از چند سال، فلورنتینو پرس خودش رئیس باشگاه شد. در مورد او چند نکته وجود دارد. اولین نکته ای که در مورد یک مدیرعامل مهم است، این است که پول داشته باشد تا بتواند تعهداتش به بازیکنان و کارمندانش را انجام بدهد؛ پرس در این زمینه عالی کار کرده است. نکته دوم استفاده از نام رئال مادرید برای کسب درآمد بیشتر برای بستن قرارداد با بازیکنان بزرگتر است؛ پرس در این زمینه هم استثنایی بود. نکته سوم که آن هم بسیار مهم است، این است که مدیرعامل نباید تنها به زمان حضور خود در باشگاه فکر کند و باید به این نکته هم توجه داشته باشد که باشگاه را چگونه به نفر بعدی تحویل بدهد. از این هم نظر هم اگر دقت کنیم، می بینیم که پرس در این مورد نیز عالی بوده. رئال در حال حاضر شرایط مالی بسیار خوبی دارد، امکانات بسیار خوبی هم در اختیار دارد؛ می بینیم همه کارهایی که لازم بوده را او انجام داده است. بحث دیگر، موضوع به خدمت گرفتن بازیکنان است. معمولا ستاره های تیم را مدیرعامل شخصا به خدمت می گیرد. در این زمینه هم پرس خوب کار کرده و طبیعی است که تیم به تصمیمات او وابسته می شود. اوست که سرمربی را انتخاب می کند و به طور کلی باشگاه براساس تصمیمات او پیش می رود. این کارهایی است که هر مدیر عاملی باید انجام بدهد و پرس هم از این قاعده مستثنا نیست.
*این امکان وجود دارد که مدیر عامل در مورد ترکیب تیم نظر بدهد؛ مثلا بگوید که این بازیکن باشد یا نباشد و یا حتی نظرش را تحمیل کند و بگوید حتما باید چنین تصمیمی بگیرد. آیا چنین اتفاقی ممکن است در تیمی مانند رئال رخ بدهد؟
دو حالت وجود دارد؛ یکی اینکه مدیر عامل بگوید من می خواهم تیم اینطور باشد و این بازیکنان بازی کنند که در این صورت، مربی تنها یک عروسک است. حالت دیگر این است که مدیر عامل جلسه ای با مربی برگزار می کند و نظراتش را اعلام می کند. به نظرم این خوب هم هست؛ مثلا خود من دوست دارم نظر مدیرعامل تیم را بدانم. دغدغه ها و نگرانی هایش را به من بگوید و من بدانم چه نظراتی دارد. در مقابل من هم نظراتم را بگویم تا متوجه شرایط تیم بشود. من ترجیح می دهم با خودم صحبت کند زیرا اگر با من صحبت نکند، مطمئنا با افراد دیگری صحبت خواهد کرد و این اتفاق خوشایندی نخواهد بود. صحبت در مورد اینکه بازیکنی بازی کند یا بازی نکند، اتفاق می افتد. مثلا در همان دوره ای که در رئال بودم، مدیر عامل یک بار به من گفت فلان بازیکن بازی نکند اما من قبول نکردم. گفتم دلیل این کار را بگو، چرا نباید بازی کند. به نظر من یک بازیکن تنها زمانی نباید بازی کند که خوب تمرین نکرده باشد یا مشکل خاصی داشته باشد یا دلیل موجهی وجود داشته باشد. وقتی هیچ کدام از این موارد وجود ندارد، باید بازی کند. من نمی توانم بدون دلیلی موجه، بازیکنی را کنار بگذارم. اما تایید می کنم در فوتبال هر اتفاقی ممکن است رخ بدهد.
اینکه هوادران چطور فکر می کنند یا رسانه ها چه نظری دارند، برای من اهمیتی ندارد. بازیکنی که در طول هفته وظایفش را به خوبی انجام داد و خوب تمرین کرده باشد، باید بازی کند. آن بازیکن هم در آن دیدار بازی کرد.
* تیم هایی مانند رئال پر از ستاره های بزرگ هستند و گاهی همه آنها در کنار هم بازی می کنند؛ مثل دوره ای که رائول، زیدان، فیگو، بکام و ...بازی می کردند. یک مربی چطور می تواند شرایط را کنترل کند. به هر حال ستاره ها دوست ندارند از آنها انتقاد شود یا در مقابل بعضی رفتارهای مربی تحمل کمتری دارند؛ مثلا وقتی مربی سرشان فریاد می زند؛ یا بین خودشان رقابت وجود دارد مثلا بین گرت بیل و رونالدو یا خامس با بازیکنی دیگر. چطور می توان این مجموعه را کنترل کرد و بین بازیکنان ارتباطی برقرار کرد که متحد بمانند؟
بله، این بزرگترین چالشی است که یک مربی در تیمی مانند رئال می تواند وجود داشته باشد. واقعیت این است که حسادت زیادی بین بازیکنان وجود دارد. از طرف دیگر، وقتی مطلبی در رسانه ها نوشته می شود، این مسئله حادتر می شود. بازیکنان فوتبال معمولا بین 20 تا 30 سال دارند و نمی توان گفت که خیلی شخصیت پخته ای دارند و می توانند بهترین تصمیم را بگیرند اما به هر حال باید این شرایط را کنترل کرد اما واقعیت این است که کار بسیار سختی است. نکته این است که اگر شما بتوانید با 5 بازیکن اصلی تیم که در بیشتر بازی ها در ترکیب اصلی حضور دارند، یک گروه متحد تشکیل بدهید که هم ارتباط خوبی با هم داشته باشند و هم بتوانند سایر بازیکنان را کنترل کنند، شرایط آسان تر می شود. در این صورت شما گروهی دارید که با توجه به اینکه نفرات اصلی تیم هستند، سایرین هم به آنها احترام می گذارند و جو تیم به خوبی کنترل می شود. البته این کار، کار راحتی نیست اما اگر انجام شود، می توان نتیجه خیلی خوبی گرفت.
سایت باشگاه آلکمار در مصاحبهای طولانی با ملیپوشان ایرانی به تعریف و تمجید از علیرضا جهانبخش پرداخت و او را بهترین خرید این باشگاه نامید.
به گزارش "ورزش 1379"، سایت باشگاه آلکمار در خصوص جهانبخش نوشت: «او به عنوان یک پسر 19 ساله وارد هلند شد و در نایمخن رشد کرد. در طول 2 سالی که پیراهن این تیم را برتن داشت، بهترین بازیکن لیگ ژوپیر شد و در تابستان به باشگاه آلکمار پیوست. خریدی که می تواند بهترین خرید ممکن برای باشگاه شود.» سایت آلکمار سپس مصاحبه بلند ملی پوش ایرانی را روی خروجی خود قرار داد. جایی که جهانبخش مدعی شد دیوید بکام فوتبال ایران است!
در آستانه بازی کردن در انگلیس بودم
" بله این حقیقت دارد. خیلی نزدیک بود که به تیم برایتون بپیوندم. به آنجا رفتم، با باشگاه مذاکره کردم، شهر و استادیوم و کمپ تمرینی را بررسی کردم. به نظر خوب میآمد ولی من شک داشتم. صد در صد مطمئن نبودم که این کار، چیزی است که در ذهنم میخواستم. به نظرم انتقال به یک تیم دیگر، تصمیم بزرگی است. نباید شکی در آن وجود داشته باشد. وقتی آلکمار شرایط من را جویا شد، سریعا قانع شدم که به این باشگاه بپیوندم. اینجا یک باشگاه بزرگ در هلند است.
نام خانوادگی من در زبان هلندی بسیار سخت است
" واقعا هیچگاه نشنیده ام که کسی آن را درست تلفظ کند و بله، معمولا به اشتباه هم نوشته میشود. مخصوصا در 4 حرف پایانی. در زبان فارسی من نسبتا نام سختی دارم. در ایران، یک شخص محبوب دیگر با نام خانوادگی جهانبخش وجود دارد، بابک جهان بخش. او یک خواننده بسیار محبوب است و مورد علاقه من هم هست. من محبوب تر هستم یا بابک؟ واقعا نمیدانم. مردم برای فوتبال بیش از موسیقی اهمیت قائل هستند ولی او دنبال کننده های بیشتری نسبت به من در اینستاگرام دارد. البته از زمان افتتاح حساب کاربری اش نیز بیشتر از من سپری شده است.
ایرانی ها به حضور من در آلکمار افتخار می کنند " من دوست دارم دیده شوم. دوست دارم بهترین بازیکن تیم ملی کشورم باشم و بخشی از تاریخش را رقم بزنم. چرا در اینستاگرام انقدر مشهورم؟ ابتدا به این خاطر که در تیم ملی بازی میکنم و ما در ایران در سالهای اخیر، بازیکنی نداشته ایم که به یک تیم خوب اروپایی بپیوندد. این کاری بود که من انجام دادم، مخصوصا وقتی به آلکمار پیوستم که در لیگ اروپا در سالهای اخیر عملکرد خوبی داشته است. ایرانی ها افتخار میکنند که من در این باشگاه بازی میکنم. خیلی از هموطنان من دوست دارند در اروپا بازی کنند ولی بیشترشان سر از باشگاههای قطری و اماراتی در میاورند. بله من هم از واکنش ایرانیها به عکسهای من در اینستاگرام آلکمار هیجان زده میشوم. هم تیمیهای من گاهی با من سر این موضوع شوخی میکنند. گاهی میبینم که هواداران ایرانی با هواداران هلندی درگیری لفظی پیدا میکنند. واکنش هموطنان من خیلی احساسی است. آنها باید باهوش تر باشند ولی این مسئولیت من نیست که این موضوع را به آنها بگویم. به این موضوع میخندم. بیشتر کامنتهای آنها این است ''''''''فقط علیرضا''''''''و هواداران هلندی نیز در واکنش به آن کامنت میگذارند ''''''''فقط بی" یا ''''''''''''''''فقط گاس''''''''. اینستاگرام در کشور من در سالهای اخیر به شدت محبوب شده است. خیلی از مردم از فیس بوک خارج شده اند و سراغ اینستاگرام آمده اند. دیوید بکام ایران؟ نه این طوری ها هم که می گویند نیست."
چپ، راست یا وسط، برای من فرقی نمیکند
" بیشتر بازیهای تیم ملی من در سمت چپ بازی میکنم و در نایمخن در پست بال راست بازی میکردم. هم تیمیام در تیم ملی، اشکان دژاگه، در سمت راست خیلی خوب کار می کند. او در بوندس لیگا بازی میکرد. خیلی برایم فرقی نمیکند که چه پستی بازی کنم. من راست پا هستم ولی با پای چپ هم میتوانم شوت بزنم.
در طول دو سال آینده، بهترین بازیکن لیگ هلند خواهم بود سال گذشته، با بهترینها کار نمیکردم. جایزه بهترین بازیکن لیگ دو هلند را کسب کردم ولی این اولویت من نبود. من تنها روی عملکردم تمرکز دارم بنابراین میخواهم تعداد گلهایم را افزایش دهم. سطح لیگ هلند نسبت به سال گذشته بالاتر رفته است و فضای من برای انجام کارهای مطلوبم بیشتر شده است."
پرسپولیس در روزی که می توانست یکی از بهترین بردهای خود در تاریخ لیگ را جشن بگیرد تنها یک بار از موقعیت خود سود برد و البته به سه امتیاز رسید.
به گزارش "ورزش 1379"، طارمی، طارمی، طارمی و باز هم طارمی؛ مهاجم آماده این روزهای تیم ملی برخلاف هفته های ابتدایی در نقش یک گلزن برای تیمش ظاهر نمی شود و در شبی که گل سه امتیازی تیمش را به ثمر رساند البته انتقادات زیادی را پیش روی خود با توجه به فرصت سوزی هایش می بیند. طارمی اگر دقت می کرد می توانست در همین بازی تعداد گل های خود در جدول آقای گلی را دو رقمی کند و فاصله خوبی با دیگر گزینه ها بگیرد.
استادیوم: آزادی تماشاگر: 9000 داور: اشکان خورشیدی کمک داوران: سعید علی نژادیان و محمدرضا منصوری
استقلال اهواز پرویزکریمی، سیدعلی حسینی، سعید قزل، محمد اسماعیل نظری، مرتضی منصوری(علی هلیچی74)، فرزاد آشوبی، حسین بهرامی، شاهین مجیدی، محمد غلامی، رضا بهمیی(ساکی 50) و میلاد پاک پرور ( حمزه خضیراوی76) سرمربی: علی حنطه
اخطار: حسین ساکی(56) از استقلال اهواز کمال کامیابینیا(81) - عالیشاه(89) از پرسپولیس
شرح گل
پرسپولیس1 - استقلال اهواز 0: (دقیقه 20، مهدی طارمی): روی یک حرکت عمقی، امید عالیشاه ضربه ناقصی به توپ زد که کریمی دفع ناقصی روی آن داشت و در نهایت مهدی طارمی با استفاده از توپ برگشتی و دروازه خالی استقلال خوزستان گل اول را به ثمر رساند.
شرح بازی:
پرسپولیس در روزی که می توانست یک پیروزی بزرگ برای خود رقم بزند فرصت ها را یکی بعد از دیگری از دست داد و در نهایت با اندوخته تک گل نیمه اول خود سه امتیاز این بازی را از آن خود کرد. برانکو ایوانکوویچ که از زمان شکل گرفتن تیمش بارها اعلام کرده بود که در کنار داوری های بحث دار، تیمش بابت نداشتن یک مهاجم گلزن مادرزاد ضربه دیده است در این بازی بارها شادی هایش توسط مهدی طارمی در نطفه خفه شد تا به دنبال کارهای تخصصی تری برای بهتر کردن مهاجمانش باشد. پرسپولیس با این پیروزی به رتبه هفتم جدول صعود کرد و استقلال اهواز نیز در انتهای جدول حضور یافت.
.
اتفاق ویژه: اتفاق ویژه این بازی را می توان به هدر رفتن فرصت های متعدد گلزنی توسط مهاجمان پرسپولیس و خصوصا مهدی طارمی نامید. طارمی اگر کمی باهوش عمل می کرد می توانست بار خود را برای آقای گلی در همین بازی برای کل فصل ببندد و البته بارها برابر دروازه و دروازه بان حریف ناکام ماند تا برانکو همچنان بابت نداشتن مهاجم تمام کننده ضربه بخورد.
بازیکن برتر: شاید اگر می شد از تیم بازنده بازیکنی را انتخاب کرد پرویز کریمی گزینه برتر و بازیکن برتر این بازی بود. دروازه بان استقلال اهواز در روزی که تیمش زیر حملات حریف قرار داشت به کمک بی دقتی و واکنش های خوب خود مانع بزرگی برای برانکو و شاگردانش بود تا تنها یک بار دروازه اش باز شود. محسن مسلمان بارها با نگاه ویژه و پاس های دیدنی خود مهاجمان این تیم را در موقعیت های گلزنی قرار داد و در کنار مهدی طارمی که اگر کمی باتجربه تر و حریص تر بود می توانند جزو برترین بازیکنان این تیم لقب گیرند. مهدی طارمی اگر بی دقتی هایش در این بازی فاکتور گرفته شود با توجه به گل سه امتیازی اش و صعود به صدر جدول گلزنان لیگ پانزدهم به عنوان بازیکن برتر این دیدار شناخته می شود؛ البته اگر فرصت سوزی هایش فاکتور گرفته شود!
دقایق حساس
دقیقه 5: حرکت رامین رضاییان در سمت راست و ارسال مواج او در حالی که پرویز کریمی در ابتدا خروج اشتباهی داشت در نهایت با مهار او همراه بود تا توپ مستقیما وارد دروازه آبی پوشان نشود. دقیقه 6: پاس عمقی عالیشاه درون محوطه جریمه به رضاییان و پاس کوتاه سرضرب مدافع راست پرسپولیس، پیش از اینکه به مهدی طارمی برسد توسط مدافعان استقلال دفع شد. دقیقه 11: ارسال کرنر توسط محسن مسلمان و ضربه سر ناقص محسن بنگر خطری روی دروازه آبی پوشان نداشت و مدافعان استقلال توپ را از منطقه خطر دور کردند. دقیقه 12: حرکت احمد نوراللهی درون محوطه جریمه و در نهایت پاس عرضی او برای مهدی طارمی با کنترل و البته پاس بد مهاجم ملی پوش پرسپولیس همراه بود تا این فرصت خود از دست برود. دقیقه 22: حرکت هماهنگ شده عالیشاه و طارمی در نهایت با ضربه ناقص مهاجم جنوبی پرسپولیس همراه بود و پرویز کریمی برای دفع این توپ به دردسر نیفتاد. دقیقه 25: ارسال محسن مسلمان و ضربه سر محسن بنگر می توانست گل دوم این تیم را به ارمغان بیاورد که توپ با اختلاف کمی به بیرون رفت و کریمی از کنار دروازه آغازگر بازی شد. دقیقه 30: ضربه آرام مهدی طارمی از پشت محوطه جریمه به راحتی در دستان دروازه بان استقلال اهواز جای گرفت. دقیقه 31: فرشاد احمدزاده در بهترین حالت ممکن صاحب فرصت شد و در حالی که فقط پرویز کریمی را پیش رو داشت ضربه اش را چیپ زد اما توپ با اختلاف کمی به بیرون رفت و بهترین فرصت برای رسیدن به گل دوم از دست رفت. دقیقه 38: ارسال عمقی از سوی محسن مسلمان برای طارمی این بازیکن را در موقعیت گل زدن قرار داد که شوت سر ضرب و محکم این بازیکن را پرویز کریمی در دو مرحله دفع کرد. دقیقه 48: فرار در عمق طارمی و ضربه او به تیرک عمودی برخورد کرد که در ادامه ضربه برگشتی را رضاییان به سمت دروازه توپ برگشتی را نواخت که پرویز کریمی آن را به کرنر فرستاد. دقیقه 52: روی اشتباه مدافع استقلال اهواز، فرشاد احمدزاده صاحب توپ شد و با پیش روی پشت محوطه جریمه این تیم ضربه اش را با بی دقتی به بیرون فرستاد.
دقیقه 54: بار دیگر روی یک ضدحمله فرشاد احمدزاده صاحب توپ شد و در حالی که طارمی و عالیشاه را در کنار خود داشت توپش را فنی به سمت دروازه کریمی نواخت که به راحتی در اختیار دروازه بان استقلال اهواز قرار گرفت. دقیقه 60: مهدی طارمی بعد از دریبلی زیبا و جا گذاشتن مدافع حریف با پرویز کریمی تک به تک شد اما در زدن ضربه آخر برابر دروازه بان استقلال اهواز ناکام ماند و توپش توسط کریمی دفع شد. دقیقه 60: در اولین فرصت برای استقلال اهواز این تیم صاحب فرصت ارسال روی دروازه سرخپوشان شد که سوشا مکانی در خروجی ناقص در دو مرحله توپ را از آن خود کرد. دقیقه 61: رامین رضاییان فرصت خوبی برای نوراللهی مهیا کرد و هافبک پرسپولیس از درون محوطه جریمه ضربه اش را نواخت که کریمی آن را دفع کرد. دقیقه 61: ثانیه هایی بعد بار دیگر پرسپولیس ضاحب فرصت گل شد که اینبار رضاییان برابر کریمی ناکام ماند و دروازه بان استقلال اهواز زودتر از او توپ را مهار کرد. دقیقه 66: مهدی طارمی بار دیگر صاحب فرصت شد و اینبار در حالی که می توانست به سمت دروازه پیش روی کند ضربه اش را سرضرب نواخت که توپ با اختلاف به بیرون رفت. دقیقه 67: محمد غلامی در یکی از فرصت های خوب تیمش می توانست گل تساوی را برای این تیم به ثمر برساند که ضربه اش از درون شش قدم با برخورد به مدافع پرسپولیس یک کرنر نصیب اهوازی ها کرد. دقیقه 69: رامین رضاییان از شش قدم و با ارسال احمدزاده صاحب فرصت سرزنی شد که ضربه اش را کریمی به شکلی زیبا مهار کرد تا نشان دهد اگر او امروز درون دروازه این تیم نتیجه غیر از یک بر صفر رقم می خورد. دقیقه 70: بار دیگر ارسال روی دروازه و ضربه سر عالیشاه که راهی به دروازه نیافت و از جلوی پای طارمی هم عبور کرد و به اوت رفت. دقیقه 74: ارسال احمدزاده از سمت راست روی پای مهدی طارمی با ضربه آکروباتیک ناقص این مهاجم همراه شد که توپ با اختلاف زیاد به بیرون رفت. دقیقه 83: ضربه ایستگاهی به دست آمده برای استقلال اهواز را سید علی حسینی به بدترین شکل ممکن از دست داد. دقیقه 87: یک پاس فوق العاده از محسن مسلمان، مهدی طارمی را در فاصله 30 متری از دروازه استقلال با دروازه بان این تیم تک به تک کرد و مهاجم پرسپولیسی ها بعد از پیش روی به محوطه جریمه ضربه چیپش را به کنار دروازه فرستاد تا آه از نهاد پرسپولیسی ها بلند شود. دقیقه 90: مهدی طارمی یکی دیگر از فرصت های گلزنی تیمش را از دست داد و بار دیگر در تک به تک برابر کریمی ناکام ماند.
در حاشیه:
* رامین رضاییان بعد از اتفاقاتی که پیرامون خود بعد از مسمومیت پیش از بازی با ذوب آهن به وجود آمد، امروز در ترکیب اصلی تیمش به میدان رفته است. * جری بنگستون در این بازی به دلیل حضور در اردوی تیم ملی هندوراس و دیر اضافه شدن به اردوی پرسپولیس روی نیمکت پرسپولیس حاضر شده است.
نکته ها:
* استقلال اهواز با زدن 5 گل، بدترین خط حمله فصل را دارد. * استقلال اهواز با خوردن 19 گل، بدترین خط دفاع فصل را دارد. * استقلال اهواز بیرون خانه نه برنده شده (یکی از 5 تیم بدون برد) و نه گلی زده است.
مهاجم ملی پوش پرسپولیسی ها در بازی این تیم در مقابل استقلال اهواز به طرز عجیب و غریبی موقعیت های متعددی را از دست داد، موقعیت هایی که به قول خیلی ها اگر وی به گل تبدیل می کرد بار خود را برای آقای گلی می بست.
به گزارش "ورزش 1379"، با ارزش ترین بازیکن لیگ برتر و البته تیم ملی در در سال 94، در بازی تیمش در مقابل استقلال اهواز به پیروی از سنت بازی های این فصل پرسپولیس، موقعیت های فوق العاده ای را از دست داد، طارمی و دیگر بازیکنان این تیم گویا هنوز ایمان نیاورده اند که بزرگترین رمز ماندگاری در ذهن هواداران فوتبال، به هدف نشاندن این توپ هاست که آنها به راحتی آب خوردن از دست می دهند.
ایجاد فرصت و خراب کردن آن طارمی که با حرکات انفجاری خود هر چند دقیقه یکبار هواداران و بیننده های تلویزیونی را به وجد می آورد از آن دسته مهاجمانی است که با نوع بازی خود برای خود و سایر همبازیانش ایجاد موقعیت می کند. وی بارها این عمل خود را در بازی های این تیم نشان داد و از مهاجمانی به شمار نمی رود که موقعیت های ایجاد شده توسط دیگران را هدر دهد، اغلب موقعیت هایی که توسط طارمی از دست رفت توسط خودش ایجاد شده بود.
خستگی باقی مانده از تیم ملی؟ مهاجم آینده دار پرسپولیسی ها که در آخرین بازی تیم ملی نیز به گل زنی پرداخت، با تعلل خود در زدن ضربات آخر خیلی از بیننده ها و کارشناسان را به این فکر انداخت که شاید سفر به گوام و حضور 70 دقیقه ای وی در آن بازی باعث خستگی مفرط وی شده تا نتواند در این دیدار مطابق انتظارات ظاهر شود.
باقی ماندن تا پایان به امید آقای گلی البته در این بازی و علیرغم خراب کردن فرصت های بوجود آمده توسط این بازیکن، برانکو وی را تا پایان در زمین نگه داشت تا نشان دهد اعتماد ویژه ای به این بازیکن دارد و از طرفی نیز می خواهد تا وی با استفاده از موقعیت هایش بتواند جای پای خود را در صدر جدول گلزنان محکم کند و از نظر روحی و روانی نیز در سطح به عنوان مهاجم اصلی این مربی و عصای دست او، از نظر روحی و روانی در سطح بالایی قرار بگیرد.
هشت فرصت و تنها یک گل
در این قسمت می پردازیم به موقعیت هایی که توسط این مهاجم به دست آمد و البته تنها یکی از آنها به گل تبدیل شد، به غیر از آن گل او در این بازی 7 موقعیت در محوطه جریمه حریف داشت، موقعیت هایی که می توان گفت حداقل 4 تا از آنها به صورت تک به تک بود و یک فرصت استثنایی برای پرسپولیس محسوب می شد، موقعیت هایی که هرکدام از آنها می تواند یک تیم را خوشبخت کند.
دقیقه 20 – اولین فرصت جدی مهدی طارمی، توپی بود که توسط دروازه بان حریف برگشت داده شد و جلوی پای وی افتاد او نیز به سرعت این توپ را به گل تبدیل کرد، با شوتی که با برخورد به تیرک وارد دروازه رفت. دقیقه 30 – این اولین فرصت این مهاجم، پس از گلی بود که به ثمر رساند، وی بیرون از محوطه جریمه اهوازی ها صاحب توپ شد و ضربه آرام خود را روانه دروازه حریف کرد اما پرویز کریمی با شیرجه ای ایم توپ را مهار کرد. دقیقه 38 – وی در گوشه محوطه جریمه صاحب توپ شد و ضربه محکم خود را روانه دروازه حریف کرد اما این توپ نیز توسط دروازه بان استقلال اهواز دفع شد. دقیقه 48 – در ابتدای نیمه دوم که می توانست بهترین نیمه بازی در زندگی ورزشی طارمی باشد، این بازیکن در موقعیتی که بر اثر سرعت بالای این مهاجم به دست آمد به نوعی می توان گفت او را در موقعیتی استثنایی و تک به تک قرار داد، او با ضربه ای محکم به تیرک دروازه برخورد کرد. دقیقه 66 – طارمی بازهم با استفاده از پاس پشت مدافعین هم بازیانش خود را در محوطه جریمه صاحب توپ کرد اما ضربه روپای وی که با پای چپ نواخته شد از بالای دروازه بیرون رفت. دقیقه 70 – مهمترین دلیل منتقدان طارمی در این بازی که عنوان می کنند ساق های وی خسته بود در این صحنه اتفاق افتاد، در فعل و انفعالاتی توپ به طارمی رسید اما او که در محوطه شش قدم حضور داشت نای زدن توپ را نداشت و این توپ از روی پای او عبور کرد و به بیرون رفت. دقیقه 87 – این فرصت دقایق پایانی نیز یکی دیگر از خطرهایی بود که می توانست یک گل جذاب برای پرسپولیسی ها باشد اما بازهم توسط این مهاجم از بین رفت. وی با عبور از خط دفاعی آبی ها توانست مطابق معمول این بازی با پرویز کریمی در موقعیتی تک به تک قرار گرفت اما او این توپ را به صورت چیپ از کنار دروازه آبی های اهواز به بیرون زد. دقیقه 1+90 – طارمی بازهم ایجاد موقعیت کرد اما این بار دیگر او انگیزه ای برای گل زنی نداشت و ضربه محکم او درحالی فرصتی فوق العاده محسوب می شد را پرویز کریمی دفع کرد تا این بازیکن دیگر خودش هم به آه و فغان از موقعیت های از دست رفته اش بیفتد.
با توجه به تمام مسائل عنوان شده باید گفت مهدی طارمی عملکردی بسیار خوب در تیم ملی 94 (که برای اولین بار در آن به میدان رفت) و پرسپولیس داشته توانسته نام خود را به عنوان بهترین گلزن حال حاضر فوتبال ایران ثبت کند.
طارمی تاکنون با 7 گل زده خود را به عنوان آقای گل فعلی لیگ برتر معرفی کرده است و با حضور در 7 بازی از 10 بازی تیم ملی در سال 94، 5 بار دروازه حریفان را باز کرد و 3 بار نیز پاس گل ارسال کرد و نام خود را به عنوان ارزشمندترین بازیکن حال حاضر تیم ملی ثبت کند.
بارسلونا با ارائه نمایشی درخشان توانست رئال مادرید را در سانتیاگو برنابئو 4-0 شکست بدهد.
به گزارش ورزش 1379"، شاگردان لوئیس انریکه در این دیدار کاملا برتر از حریف نشان دادند و در نهایت با زدن دو گل در هر نیمه، به یک پیروزی دلچسب رسیدند. دو تیم بازی را هجومی آغاز کردند و هر کدام در همان دقایق ابتدایی موقعیت های خطرناکی داشتند تا اینکه سوارز در دقیقه 11 بارسا را پیش انداخت. پاس عالی سرخی روبرتو با ضربه سوارز، به گل اول بازی تبدیل شد. بعد از اینکه مالکیت توپ در اختیار بازیکنان بارسا باقی ماند و در مقابل رئالی ها تلاش می کردند روی ضدحملات به گل برسند. اما این بارسا بود که در دقیقه 39، به گل دوم رسید. یک پاس در عمق برای نیمار، این ستاره برزیلی را با ناواس تک به تک کرد و او هم با یک ضربه دقیق، کار را تمام کرد. در دقایقی پایانی نیمه اول باز هم بارسا موقعیت گلزنی داشت اما توپی از خط دروازه ها عبور نکرد و این نیمه با همان دو گل به پایان رسید. رئالی ها نیمه دوم را هجومی آغاز کردند اما این بارسا بود که به گل سوم رسید. بعد از اینکه مارسلو و خامس، دو موقعیت خوب را از دست دادند، نوبت اینیستا بود تا با ضربه ای غیرقابل مهار، حساب کار را 3-0 کند. در ادامه رئالی ها که چیزی برای از دست دادن نداشتند، حملات خطرناکی ترتیب دادند اما باز هم این بارسا بود که در دقیقه 74، توسط سوارز به گل رسید. این بار هم یک پاس در عمق، خط دفاعی رئال را باز کرد و بارسا به گل رسید.
در دقایق باقی مانده هر دو تیم موقعیت های خطرناکی برای رسیدن به گل داشتند اما درخشش دروازه بان ها، مانع عبور توپ از خط دروازه ها شد و بازی با پیروزی 4-0 بارسا به پایان رسید.
دقیقه 1: اولین خطای بازی توسط سرخیو راموس....کاپیتان رئال بازی را کاملا جنگنده آغاز کرده است
دقیقه 3: رونالدو با یک حرکت تکنیکی وارد محوطه جریمه بارسا شد و توانست اول کرنر بازی را برای تیمش بگیرد
دقیقه 4: اولین حمله بارسا را نیمار ترتیب می دهد اما ارسال او اصلا جالب نیست و دروازه بارسا تهدید نمی شود
دقیقه 6: بازی در میانه زمین در جریان است و به نظر می رسد قصد ندارد از همین ابتدای بازی، ریسک کنند
دقیقه 9: یک حمله خطرناک از رئالی ها اما بازیکنان بارسا هر طوری هست توپ را برگشت می دهند
دقیقه 11: گلللللللللللللل...گل برای بارسا...یک پاس در عمق عالی از سرخی روبرتو و ضربه تماشایی لوئیس سوارز، حساب کار را 1-0 کرد
دقیقه 13: یک پاس در عمق دیگر این بار برای نیمار اما ناواس توپ را جمع می کند
دقیقه 15: ماسکرانو مصدوم شده و بازی متوقف شده است
دقیقه 17: علی رغم پیش افتادن بارسا، باز هم این تیم است که توپ و میدان را بیشتر در اختیار دارد؛ رئالی ها مانند دیدارهای قبلی چندان تمایلی برای حمله ندارند
دقیقه 21: خطای واران روی سوارز، اعتراض این ستاره اروگوئه ای را به همراه دارد
دقیقه 23: خطای خامس روی نیمار، یک ضربه آزاد روی دروازه رئال ایجاد می کند...خود نیمار ضربه را می زند اما ناواس با واکنشی به موقع، توپ را مهار می کند
دقیقه 24: یک حمله خطرناک دیگر از بارسا اما ضربه سرخی روبرتو از پشت محوطه شش قدم، از بالای دروازه به بیرون می رود
دقیقه 26: ماسکرانو بار دیگر روی زمین افتاد و نمی تواند به بازی ادامه بدهد...ژرمی متئو به جای او به زمین می آید
دقیقه 28: پرس عالی از بازیکنان رئال از جلوی زمین، یک موقعیت خوب برای این تیم به وجود می آورد اما شوت خامس از پشت محوطه جریمه را براوو مهار می کند
دقیقه 30: خطای دنی آلوس روی رونالدو در میانه زمین، که از یک حمله خطرناک جلوگیری کرد، یک کارت زرد برای ملی پوش برزیلی به همراه دارد
دقیقه 33: بازی بیشتر در میانه زمین در جریان است
دقیقه 36: خطای راموس روی دنی آلوس، بار دیگر بازی را متوقف می کند
دقیقه 38: وااااای.....چیزی نمانده بود رئال روی اشتباه براوو به گل برسد اما مدافعان بارسا هرطوری بود توپ را برگشت دادند
دقیقه 39: گللللللللللللل... نیمار..... پاس در عمق اینیستا، در موقعیتی مشکوک به آفساید به نیمار رسید و او هم با ضربه ای نه چندان محکم، دروازه ناواس را باز کرد
دقیقه 42: دریافت گل دوم هم تغییری در روند بازی رئال ایجاد نکرده و بازیکنان بارسا بیشتر توپ و میدان را در اختیار دارند
دقیقه 45+2: گل سوووووووم....نهههههههههههههه....چیزی نمانده بود بارسا توسط سوارز به گل سوم برسد اما مارسلو از روی خط توپ را دفع کرد؛ ضربه برگشتی هم توسط راکیتیچ زده شد اما به بازیکن رئال خورد به بیرون رفت
پایان نیمه اول با برتری 2-0 بارسلونا
دقیقه 46: یک حرکت عالی از مارسلو اما ضربه نهایی این مدافع برزیلی راهی به چهارچوب بارسا ندارد
دقیقه 47: واااااای...خامس....ضربه دیدنی ستاره کلمبیایی را براوو با یک شیرجه تماشایی دفع می کند
دقیقه 53: گللللللللللللل...اینیستا....یک و دوی عالی پشت محوطه جریمه رئال، با ضربه تماشایی اینیستا به گل سوم آبی و اناری ها تبدیل می شود
دقیقه 55: مسی برای بارسا به میدان می آید
دقیقه 60: کارواخال در اولین حرکتش بعد از ورود به زمین، چیزی نمانده بود که دروازه بارسا را باز کند اما ضربه او بعد از برخورد به ژرمی متئو به بیرون می رود
دقیقه 64: پنااااااالتی؟!!!...نه.... توپ در محوطه جریمه بارسا به دست پیکه برخورد کرد اما داور اعتقادی به پنالتی ندارد
دقیقه 66: مسیییییییییییی....چیزی نمانده بود ستاره آرژانتینی گل چهارم بارسا را به ثمر برساند اما ضربه او به واران برخورد کرد به بیرون رفت
دقیقه 68: واااااااااااااااااای...چه موقعیتی را رونالدو از دست می دهد....CR7 در موقعیتی تک به تک با براوو، می توانست گل اول رئال را به ثمر برساند اما دروازه بان بارسا اجازه این کار را ندارد
دقیقه 71: یک موقعیت دیگر برای بارسا اما مدافعان رئال اجازه باز شدن دروازه تیم شان را نمی دهند
دقیقه 74: گللللللللللل...سوارز...یک پاس در عمق، ستاره اروگوئه ای را با ناواس تک به تک کرد و او هم با ضربه ای فنی، کار را تمام می کند دقیقه 79: موقعیت برای بنزمااااا...نه.....داور آفساید اعلام کرده
دقیقه 81: براووووو....دروازه بان بارسا با یک واکنش تماشایی، ضربه سر بنزما را از روی خط برمی گرداند
دقیقه 84: اخرااااااج...ایسکو به خاطر خطا روی نیمار، با کارت قرمز داور جریمه می شود
دقیقه 86: منیر الحدادی می توانست زننده گل پنجم بارسا باشد اما ضربه او از درون محوطه جریمه، از بالای دروازه به بیرون رفت
دقیقه 88: بنزمااااااااااااااا......باز هم گل نشد...شوت مهاجم فرانسوی رئال با اختلاف کمی از کنار دروازه بارسا به بیرون می رود
دقیقه 89: منیررررررررررررررر....چه موقعیتی را از دست می دهد...پاس در عرض نیمار، منیر را در موقعیت تک به تک قرار داد اما ضربه او از کنار دروازه به بیرون می رود
دقیقه 89: رونالدوووووووووووو ....ضربه سر محکم ستاره رئال از داخل محوطه 6 قدم و یک واکنش تماشایی از براوو که باز هم دروازه بارسا را بسته نگه می دارد
محمد اکبری قهرمان بدنسازی اهل شیراز، قربانی بزرگ شیوع شایعه در شبکههای اجتماعی به خصوص تلگرام است.
به گزارش "ورزش 1379"، در هفته گذشته تصویر عجیب جسدی که با زیرنویس محمد اکبری معرفی شده بود، بین کاربران تلگرام دست به دست گشته است اما اکبری زنده است و در گفتوگو با خبرنگار "ورزش سه" میگوید این شایعه میتوانسته ضربه بزرگی به زندگی خانوادگی او بزند.
این مصاحبه اختصاصی را بخوانید و البته در ذهن داشته باشید که همرسانی اخبار بدون اطلاع از صحت آن ممکن است چه تبعاتی داشته باشد.
* چه زمانی متوجه عکس فردی شدید که چاقو خورده بود و چهرهاش شبیه شما بود؟
چهارشنبه صبح بود که یکی از دوستانم به من زنگ زد و گفت تو هنوز زندهای؟ من هم با تعجب گفتم که انتظار داشتی مرده باشم و بعد او ماجرا را برایم تعریف کرد و بسیار تعجب کردم.
* تماسهای تلفنی از چه زمانی به شما شروع شد؟
بعد از اینکه دوستم به من زنگ زد، تماسها ابتدا هر یک ساعت به یک ساعت بود. بعد از آنکه عکسها منتشر شده بود، تماسها هر نیم ساعت به نیم ساعت شد و بعد از آن هم هر 2 دقیقه به 2 دقیقه موبایلم زنگ میخورد.
* واکنش شما نسبت به این تماسها چطور بود؟
اول که شوکه شدم اما بعد از اینکه تماسها زیاد شد سریع به خانوادهام زنگ زدم و آنها را در جریان گذاشتم. فکر کردم اگر آنها متوجه شوند چنین عکسی در فضای مجازی منتشر شده حتما از ترس سکته میکردند.
* شما از نظر ورزش بدنسازی صاحب عنوانهای آسیایی را جهانی هستید؟
بله. من 5 سال است که در اردوی تیمملی حضور دارم. در مسابقات جهانی زیبای اندام دبی و هند شرکت کردهام که در دبی قهرمان جهان شدم. به همین دلیل هم خیلیها با من تماس گرفتند.
* در این مدت رسانهای بود که این خبر را تکذیب کند؟
بله، همان روز هفتهنامه بشیر در روی جلدش این خبر را تکذیب کرد و حالا هم از شما تشکر میکنم که پیگیر شدید و دارید این ماجرا را اطلاعرسانی میکنید.
* به روز انتشار آن عکس برگردیم، خودتان چه زمانی عکس را دیدید؟
چهارشنبه شب بود که یکی از دوستانم آن عکس عجیب را برایم فرستاد. آن فرد مرحوم بسیار شبیه من بود و جالب است که کنار او عکس دوران قهرمانی من را انداخته بودند که از این نظر بسیار شبیه هم بودیم.
* خودتان زمانی که عکس را دیدید نترسیدید؟
چرا واقعا خودم هم ترسیدم وقتی دیدم فردی شبیه من چاقو در سرش رفته است و البته بسیار متاسف شدم. جالب است که در آن عکس مشخص است که آن فرد 3، 4 روز قبل فوت کرده است. چراکه بدنش ورم کرده بود. فقط خدا را شکر کردم که پیش از اینکه آن عکس تمام گروههای تلگرامی را بگیرد خانوادهام را در جریان گذاشتم.
* در آن ساعتها چه کسانی به شما زنگ زدند؟
هر کسی که فکرش را بکنید. از دوستانم گرفته تا مسوولان فدراسیون بدنسازی و حتی شاگردانم هر کسی که من را میشناخت، با من تماس گرفت و من مجبور بودم به همه توضیح بدهم که چنین اتفاقی نیفتاده است.
* در آن ساعتها اتفاق جالبی افتاد که ذهنتان را مشغول کند؟
اتفاق جالب این بود که عدهای از دوستانم دم در منزل ما آمدند تا ببینند پارچه مشکی نصب شده یا نه ولی من به همه توضیح دادم که آن عکس فقط تشابه چهره بوده است.
* الان زندگیتان چه فرقی با گذشته کرده است؟
مهمترین حسنی که ماجرا برایم داشت، این بود که دوستان خوبی پیدا کردم ولی باور کنید که اصلا در این روزها آرامش نداشتم. یک نفر ساعت 3:30 صبح به من زنگ زد و من چون میدانستم همه نگران هستند، مجبور بودم جواب تلفنم را بدهم. خیلی روزهای سختی را پشت سر گذاشتم.
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان اخبار ورزشی روز دنیا و آدرس varzesh1379.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.ممنون